Blog

Vesti, akcije, događaji, zanimljivosti...
24 окт 2024

Upoznajte Transformacionu Veštačku Inteligenciju: Besplatan Webinar

Smart School u saradnji sa Igorom Razbornikom: Webinar o Veštačkoj Inteligenciji!

U Smart School-u verujemo da su znanje i inovacije ključni za uspeh u savremenom poslovanju. Zato sa zadovoljstvom najavljujemo besplatan webinar koji će se održati 4. novembra 2024. u 19 časova, u saradnji sa Igorom Razbornikom. Ovaj ekskluzivni događaj osmišljen je da osnaži rukovodioce sa znanjima i alatima veštačke inteligencije koje je razvio Igor, a koji su potrebni za napredovanje u dinamičnom poslovnom okruženju.

Dok mnogi eksperimentišu sa osnovnim AI aplikacijama, naš fokus je na Transformacionoj veštačkoj inteligenciji—specijalizovanom AI koji može radikalno promeniti vaše poslovanje, donošenje odluka i ukupnu efikasnost. Razvijena kroz Igorova originalna istraživanja i potkrepljena akademskim publikacijama, ova metodologija nudi dokazan okvir za postizanje stvarnih, merljivih rezultata.

Ne čekajte da bude prekasno! U svetu gde će već sledeće godine svako ovladati veštačkom inteligencijom, važno je da se uključite sada i steknete ključnu konkurentsku prednost. Programi, zasnovani na Igorovoj metodologiji, opremiće vas znanjem i veštinama da predvodite AI revoluciju, umesto da je samo pratite.

U toku webinara, predstavićemo vam strategije za:

  • Poboljšanje efikasnosti: Automatizujte zadatke, optimizujte procese rada i povećajte produktivnost.
  • Donošenje pametnijih odluka: Iskoristite veštačku inteligenciju za pretvaranje podataka u upotrebljive odluke.
  • Postizanje rezultata koji će imati uticaj: Upoznajte se sa praktičnom primenom veštačke inteligencije, od optimizovanih strategija za društvene mreže do automatizovanog kreiranja ugovora.
  • Prestizanje konkurencije: Ostvarite ključnu prednost integracijom veštačke inteligencije u vaše poslovanje.

Ovaj webinar nije tipičan—pružićemo vam praktičnu obuku sa raznim AI alatima, osnažujući vas da odmah primenite ono što naučite.

Ne propustite ovu priliku da se povežete sa kolegama rukovodiocima! Ovaj događaj će okupiti menadžere i poslovne lidere iz Srbije, Makedonije i Slovenije, pružajući dragocenu platformu za umrežavanje i razmenu uvida o poslovnim strategijama vođenim veštačkom inteligencijom.

Predavač Igor Razbornik je osnivač i izvršni direktor vodeće slovenačke kompanije za digitalizaciju dokumenata, specijalizovan za primenu veštačke inteligencije. Sa više od 33 godine iskustva, njegovo znanje i stručnost doprinose transformaciji načina na koji preduzeća upravljaju dokumentima i informacijama. Igor je strastven predavač i često deli svoje uvide na konferencijama, pomažući poslovnim liderima da shvate kako AI može unaprediti efikasnost i inovacije u njihovim organizacijama.

Prijavite se sada i budite deo budućnosti poslovanja!

Prijave…

Leave a Reply